Pianorecital: Quatre-mains Essentials (Theater aan de Schie)

Twee klassieke pianisten geven een pianorecital met twee van de belangrijkste werken voor piano vier handen. Het repertoire bestaat uit Jeux d’enfants van Georges Bizet en Fantaisie in F mineur van Franz Schubert.

.

Over ons recital:

Ten eerste, presenteren we de hele cyclus Jeux d’enfants van Georges Bizet, een van de leukste werken om te spelen en om naar te luisteren! Ten tweede, spelen we Fantaisie in F mineur van
Franz Schubert. In dit stuk laat Schubert ons horen wat een veelzijdige componist hij was.

Voor elke echte pianoduo muziekliefhebber is dit een niet te missen concert. Twee fascinerende en technisch veeleisende muziekstukken met een groot contrast in sfeer en karakter. Na het speelse en veelzijdige karakter van Jeux d’enfants komen de melodieën en harmonieën van Fantaisie nog prachtiger over.

Als pianoduo richten we ons niet alleen op het uitvoeren van muziek van hoge kwaliteit, maar ook op het creëren van een intieme setting. Onze persoonlijke verhalen rondom de muziek die we spelen zorgen voor een sterker en direct contact met ons publiek. Zeker in deze vreemde tijden van onzekerheid en instabiliteit is het belang van communicatie enorm. Ons programma is een weerspiegeling van de hedendaagse realiteit. Toch zijn we ervan overtuigd dat het de energie biedt die we nodig hebben om met al die veranderingen om te gaan.

.

More events